2008-11-11 22:49:42• hírek • Csenteri Judit

A legjobb romániai vállalatok

Rangsorolták a hazai vállalatokat annak függvényében, hogy azok az elmúlt évben mekkora profitot termeltek. A rangsorolás alkalmával a tanács többféle listát is készített attól függően, hogy mekkora, hány személyt foglalkoztató vállalatról volt éppen szó.

Az osztályozások eredményét a "Magánvállalkozások Országos Toplistájának" 14. kiadásában mutatták be. Nyereségesség szempontjából az alábbi vállalatok bizonyultak a legjobbaknak.

A nagyvállalatok kategóriájában a legnagyobb profittal az elmúlt évben a Petrom, az Orange Románia és a Vodafone Románia rendelkezett. A közepes nagyságú vállalatok szempontjából a legjobbnak a Sodexho Pass-Románia, a Romportmet és a Mari-Vila Com bizonyult.

A kisvállalatok esetében a legnagyobb profittal a POM Service, a Vilac és a Colliers International zárta a 2007-es évet, a mikro-vállalatok kategóriájában pedig a Pantechniki, a World Comm Trading GFZ és a Venid Construction bizonyult a legjobbnak.

Az elemzők az elmúlt évben létrehozott vállalatokat rangsorolták. Ebben a kategóriában a legnagyobb profitot a Goldbeck, az Enel Energie és a Winmarkt Big társaság termelte.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: